Despre noi | Forum | Glosar | Contact

Comunitatea ERP

No flash

Contacteaza-ma

Reseteaza

Integrator SA

Viziteaza site-ul
Descriere:

Fondată la începutul anilor ’90 de către Liviu Cotora, compania a ştiut întotdeauna să găsească caracterul inovator al tehnologiilor. Capacitatea sa de a identifica momentele cele mai proprice pentru utilizarea acestor inovaţii tehnologice a fost elementul definitoriu ce a favorizat dezvoltarea şi succesul său.

Anul 1981 găseşte deja INTEGRATOR în poziţia de pionier în domeniul reţelelor locale în Franţa, alături de Novell, pentru ca doar câtiva ani mai târziu, când valorile managementului integrat al fluxurilor financiare şi de producţie încep să fie apreciate, INTEGRATOR să se implice activ în dezvoltarea acestei noi direcţii.

Pe măsură ce economia românească începe să facă primii paşi către retehnologizarea şi alinierea sistemelor informatice la standarde europene, INTEGRATOR decide să îşi asume riscul de a lansa şi promova sistemul integrat de gestiune a resurselor întreprinderii SAP pe piaţa locală. Succesul nu se lasă prea mult aşteptat, astfel că după un deceniu compania numără deja peste 60 de clienţi, din diferite domenii de activitate.

Începutul secolului XXI aduce cu el pentru INTEGRATOR implicarea într-un nou domeniu. Compania se numără printre pionierii fundamentării teoretice şi practice a unor noi concepte economice precum managementul multi-valoare sau managementul valorilor intangible, odată cu lansarea instrumentului infomatic SPID™.

Zona de activitate:
Anul infiintarii: 1992
Numar angajati:
Categorii ERP
Produse oferite SAP ERP
Servicii oferite
Referinte Clienti
Segmente de piata adresate:
Specializari / certificari:
Adresa:
Persoana de contact:
Solicita oferta