Despre noi | Forum | Glosar | Contact

Comunitatea ERP

Contacteaza-ma

Reseteaza

SoftOne OpenEnterpriseSolution

Viziteaza site-ul
Descriere:

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importati furnizori de solutii software ERP, CRM si aplicatii web & mobile din Europa de Sud-Est. Avand sediul central in Atena, Grecia, SoftOne ofera optiuni de gazduire a solutiilor de business atat pe serverul clientului, cat si in Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mica, medie, cat si organizatiilor mari. SoftOne are in prezent peste 100 de angajati, o sucursala in Salonic si o subsidiara in Romania. SoftOne Technologies este "Microsoft Gold Certified Partner".

 

SoftOne a intrat pe piata romaneasca avand o vasta experienta la nivel regional, precum si solutii inovatoare, dinamice si care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei locale. Compania are o echipa specializata cu experienta semnificativa in dezvoltarea de software pentru afaceri si servicii cloud.

 

SoftOne este lider de piata in segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 1.000 de instalari in cloud, in timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 12.500 de companii in mai multe piete internationale.

 

In 2011, compania SoftOne este premiata pentru solutia Soft1 ERP pe platformaMicrosoft Windows Azure, in concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, in care sunt jurizate tehnologiile in curs de dezvoltare.

 

 

Aplicatiile si solutiile SoftOne sunt promovate si distribuite prin intermediul unei retele extinse de peste 300 de parteneri si 500 dezvoltatori asociati, in special in Europa de Sud-Est. Prin intermediul acestora, SoftOne vine in intampinarea clientilor din varii piete internationale (Grecia, Romania, Cipru, Serbia, Bulgaria, Rusia, Turcia).

Zona de activitate:
Anul infiintarii:
Numar angajati:
Categorii
Produse oferite SoftOne ERP
Servicii oferite

Consultanta si Implementare

SoftOne ofera o varietate de servicii in zona de consultanta de business, implementare, imbunatatirea proceselor interne si customizare a solutiilor software.

Training

Experienta noastra ne-a demonstrat ca, pentru ca solutia software sa functioneze la adevarata sa valoare, este necesar ca utilizatorii finali sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele necesarepentru a-l folosi eficient.

Suport

Serviciile de suport asigurate de SoftOne pot fi ajustate cu usurinta pentru nevoile specifice. Oferim clientilor nostri cel mai performant suport tehnic posibil, cu ajutorul expertilor in aplicatiile Soft1 si in tehnologia si industriile implicate.

Institutii Academice

 

SoftOne sprijina pe deplin toate eforturile pentru o educatie mai buna si mai bogata. Recunoscand importanta comunitatii academice, SoftOne are o colaborare de lunga durata cu mai mult de cincizeci (50) de Universitati siinstitutii academice din Europa.

Referinte Clienti

Clientii SoftOne sunt companii care isi desfasoara activitatea in Europa de Sud-Est, in industrii diverse: retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii.

 

SoftOne este lider de piata in segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 1.000 de instalari in Cloud, in timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 12.500 de companii in mai multe piete internationale. (Reference Book)

Segmente de piata adresate:
Specializari / certificari:
Adresa:
Persoana de contact:
Solicita oferta