Despre noi | Forum | Glosar | Contact

Comunitatea ERP

Despre noi

Comunitatea ERP este o initiativa a unui grup de consultanti independenti din domeniul ERP (Enterprise Resource Planning) şi marketing, care isi propune sa vina in ajutorul mediului de afaceri din Romania prin oferirea unei surse de informatii corecte, complete si impartiale despre piata ERP (Enterprise Resource Planning) locala.

Suntem un forum independent, neafiliat nici unui producator sau furnizor de servicii. Dorim sa raspundem 24h pe zi, 7 zile pe saptamana tuturor intrebarilor si nelamuririlor legate de solutiile de tip ERP (Enterprise Resource Planning) si aplicatii complementare (Business Intelligence (BI), Customer Relationship Management (CRM), Sales Force Automation (SFA), Warehouse Management System (WMS), Supply Chain Management (SCM) etc.), de la specificatii tehnice la oferte comerciale, de la produse la furnizori si servicii.

De ce este nevoie de noi in piata? Pentru ca nu exista un produs ERP (Enterprise Resource Planning) perfect, ci doar un produs potrivit pentru fiecare model de afacere.

De aceea ne-am propus sa avem in vedere urmatoarele obiective cheie:

Comunitatea ERP isi propune sa fie locul de intalnire al managerilor cu atributii decizionale si investitionale cu piata solutiilor IT integrate ERP (Enterprise Resource Planning) si produse complementare: Business Intelligence (BI), Customer Relationship Management (CRM), Sales Force Automation (SFA), Warehouse Management System (WMS), Supply Chain Management (SCM) etc.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne vizitati urmarind sectiunile propuse:

Multumim si ramanem recunoscatori celor ce ne trimit eventualele observatii si sugestii la: contact@comunitateaerp.ro.