BITSoftware a lansat, la sfârşitul lunii decembrie 2010, noi versiuni pentru cele două soluţii ERP aflate în protofoliul său de produse, SocrateOpen şi Socrate+.

Știm că pentru o companie, singurul business care contează este cel în care activează. Mai știm, de asemenea, din experiență, că o soluție ERP nu poate acoperi toate cerințele firmelor din toate industriile. Tocmai de aceea, BITSoftware a dezvoltat şi oferă două soluții ERP, fiecare dintre ele specializată pentru diferite industrii, adresându-se unor companii de mărimi diferite, care acoperă un spectru mare de segmente.

 

SocrateOpen este un sistem integrat de gestiune economică şi gestiune a relaţiilor cu clienţii, open source (licenţiere gratuită), care rulează pe baza de date Oracle şi se  adresează în special firmelor medii şi mari care activează în servicii profesionale, distribuţie de echipamente şi electronice, construcţii, telecomunicaţii, producţie discretă şi producţie/distribuţie de produse agro-alimentare.

SocrateOpen 2.4 este noua versiune a aplicaţiei ERP / CRM open source, SocrateOpen, lansată în România din 2006, care se poziţionează ca o soluţie “Tier 1”, cel mai înalt nivel de clasificare a sistemelor ERP, datorită, pe de o parte, complexităţii funcţionalităţilor oferite, iar pe de altă parte adaptabilităţii si flexibilitatii sporite.

Cu SocrateOpen 2.4, gestionarea proiectelor este de acum mai eficientă, introducerea procesului de automatizare a fluxurilor de lucru (workflow) ducând la eliminarea întârzierilor şi la maximizarea productivităţii, asigurând un acces rapid la informaţii. De asemenea, noua versiune SocrateOpen vine în sprijinul firmelor care deţin o flotă de autovehicule sau utilaje, cu noi funcţionalităţi privind gestionarea parcului de maşini la nivel de companie, sistemul de alerte ajutând la mentenanţa proactivă a utilajelor şi parcului auto.

 

Socrate+ este un sistem integrat de gestiune, cu licenţiere comercială, care rulează pe tehnologie Microsoft (bază de date SQL Server), adresat companiilor din retail FMCG, distribuţie de bunuri de larg consum, industrie de proces, reprezentanţe şi service-uri auto, precum şi companiilor specializate în vehicularea ţiţeiului, produselor petroliere şi petrochimice lichide.

Noua versiune 2009.4.0 a Socrate+ vine cu funcţionalităţi noi pentru companiile din zona de retail, distribuţie, dar şi a celor care oferă servicii de mentenanţă şi întreţinere. Pentru  retaileri, noua versiune oferă un control mai eficient al politicilor de preţ şi discount, precum şi noi rapoarte de analiză a vânzărilor pe magazin pe intervale orare sau după numărul de clienţi pe intervale orare, pentru a-i ajuta să devină mai rentabili.

Socrate+ 2009.4.0 vine şi cu o funcţionalitate complet nouă - Proiecte - ce permite controlul activităţii firmelor care lucrează pe bază de proiect, având ca scop gestionarea proiectelor şi urmărirea profitabilităţii pe fiecare proiect în parte, precum şi gestionarea activităţlor de reparaţii şi mentenanţă. Îmbunătăţiri importante sunt şi în producţie, pe partea de calitate (laboratoare, metode de analiză, buletine de analiză) şi raportare.