Cel mai mare producător de scule profesionale de mână din România, IUS SA Braşov, a ales sistemul ERP SocrateOpen, soluţia de gestiune a afacerilor de la BITSoftware, pentru a controla mai eficient activitatea financiar-contabilă din România.
Adoptând primul sistem ERP open source lansat în România, SocrateOpen, şi beneficiind de experienţa de peste 17 ani în dezvoltarea şi implementarea sistemelor integrate de gestiune a BITSoftware, IUS SA îşi va transpune în realitate viziunea de consolidare a poziţiei de lider al pieţei româneşti, urmărind două direcţii majore: excelenţa organizaţională, generatoare de produse şi servicii de calitate superioară, şi principialitatea în conduita de afaceri, generatoare de încredere şi stabilitate în relaţia cu partenerii.

Despre IUS SA Braşov
Fondată în anul 1833 şi parte a grupului industrial francez MOB începând din anul 1998, S.C. IUS S.A. Braşov este singurul şi cel mai mare producător de unelte şi scule de mână profesionale din România. În ultimii ani, evoluţia IUS-ului a fost, este şi va fi marcată de o suită de evenimente, printre care cele mai importante sunt: construirea unui nou sediu de producţie în anul 2009, relocarea, modernizarea şi retehnologizarea fabricii, precum şi modernizarea produselor şi adaptarea lor la un grad ridicat de exigenţă. În cadrul programului de relocare şi construire a unui nou sediu, una dintre cele mai importante etape a constituit-o crearea SC MOB & IUS SA, veriga de legătură între clienţi şi firmele producătoare din cadrul grupului MOB. În prezent, gama de unelte şi scule realizate de societatea braşoveană numără peste 2500 de produse, de la şurubelniţe, chei, cleşti sau ciocane până la scule pentru construcţii, menghine şi dispozitive şi extractoare.

Despre SocrateOpen
SocrateOpen este o soluție ERP / CRM open source, modernă, adaptabilă, de clasă mondială, care poate fi utilizată pe serverul propriu sau în Amazon Cloud la o fracțiune din costul unui sistem ERP tradițional. Adresată inițial companiilor de servicii, soluția SocrateOpen este utilizată astăzi cu succes și de companii din producție și distribuție de bunuri de larg consum, import și distribuție de aparatură medicală, import și distribuție de echipamente electronice, producție agricolă, construcții, telecomunicații, producție discretă.

Despre BITSoftware
Cu peste 17 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+, implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România.