Un numar record de clienti beneficiaza acum de noile caracteristici, de tehnologia avansata si puternicele capabilitati GRC, pentru pozitionarea in prima linie a redresarii economice
 
Epicor Software Corporation a anuntat astazi ca Epicor iScala 2.3 SR2 –  lansat toamna trecuta, ca fiind unul dintre cele mai importante produse din istoria Epicor iScala –  a fost deja furnizat unui numar de peste 200 de clienti din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si altor 50 de clienti din afara EMEA. Implementarea acestui produseste cea mai larg raspandita si mai rapida, pentru un produs Epicor iScala nou lansat.
Proiectat pentru afaceri globale, produsul recent lansat inglobeaza functionalitati extinse, de care organizatiile au nevoie pentru a se pregati sa profite din plin de redresare si crestere economica. Produsul include atat capabilitati noi, importante pentru extinderea afacerilor, cat si scalabilitate hardware, cu suport pentru mai mult de un miliard de tranzactii pe an si o suta de mii de reguli de inregistrari contabile diferite. Ofera, de asemenea, si suport nou de scalare ce permite, cu hardware suplimentar ieftin, imbunatatirea reactiei sistemului si a transferului de date. Pentru a sprijini afacerile, puternica functionalitate GRC (Guvernanta, Risc si Conformitate) ajuta la minimizarea riscului de sanctiuni financiare si reduce consumul de timp si alte resurse cheltuite pentru aspectele de conformitate. De asemenea, este vitala pentru companiile care fac afaceri in zona Euro, facilitatea SEPA-ready (gata sa se incadreze in cerintele Single Euro Payments Area).
"Ca parte a strategiei noastre, denumita “Protejeaza, Dezvolta si Unifica”, versiunea cea mai recenta Epicor iScala ofera o platforma robusta pentru cresterea afacerii concomitent cu reducerea costurilor, pentru a ajuta companiile sa faca fata schimbarilor asteptate in cerintele business-ului la nivel local." a spus Adam Prince, senior director product marketing al Epicor. "De exemplu, fiecare afacere ce are o relatie bancara in zona Euro va fi pana la urma afectata de SEPA. Va avea impact asupra tuturor miscarilor de fonduri Euro, ceea ce inseamna ca orice companie ce deruleaza afaceri in Euro va trebui sa fie pregatita pentru a se conforma cu noul format de transmitere a mesajelor."
Odata ce SEPA va fi complet operationala,va fiposibil transferul platilor intre orice conturi din zona SEPA, la fel de usor precum este astazi transferul intre conturi din aceiasi tara sau din retelele acelorasi banci.Standardele comune, rapiditatea efectuarii platilor si procesarea simplificata vor ajuta companiile sa-si imbunatateasca cash-flow-ul, sa-si reduca costurile si sa faciliteze accesul la piete noi.
O alta caracteristica noua este modulul iScala Template Tool. Cu acesta, organizatiile isi pot simplifica monitorizarea conformitatii, prin crearea rapida de template-uri care identifica datele critice ale afacerii, inclusiv rolurile si permisiunile de securitate, parametrii de sistem, activarile de caracteristici si datele companiei (de exemplu, codurile standard ale produselor, furnizori, conturi sau clienti). Orice companie din cadrul organizatiei poate fi apoi comparata, in orice moment, cu template-ul, creandu-se astfel o modalitate rapida de a identifica schimbarile ori aspectele ce ar putea necesita investigari suplimentare. Versiunea Compare & Enforce a instrumentului merge un pas mai departe, permitand administratorilor sa selecteze diferentele intre template-uri si apoi sa reseteze sistemul live inapoi la valorile standard, initiale, ale template-ului.
Sodexo, liderul mondial in Quality of Daily Life Solutions, a utilizat solutiile Epicor iScala timp de peste 15 ani in Rusia si a decis sa upgradeze sistemul la cea mai recenta versiune, datorita caracteristicilor sale extinse de securitate si a functionalitatii de productie imbunatatite. "Cu Epicor iScala am inregistrat deja mai multe beneficii, precum o rationalizare a activitatilor contabile locale ori un control operational mai bun, datorita rularii unei singure surse de date pe toate aplicatiile," a spus Michael Salozhin, IST financial applications manager al Sodexo Russia. "Prin urmare, upgradarea a fost pentru noi o alegere fireasca si suntem incantati de noile caracteristici si de posibilitatea pe care o avem acum de a lucra cu Microsoft Reporting Services, direct din sistemul Epicor iScala. Remarcam, de asemenea, ca viteza sistemului a fost imbunatatita substantial – un bonus clar atunci cand cand lucrezi cu volume de date atat de mari ca cele pe care le procesam noi."
Cu indelungata noastra experienta de afaceri intr-o varietate mare a pietelor ce exista in regiunea EMEA, suntem in pozitia potrivita in care sa putem sfatui organizatiile despre modul in care pot transpune costurile generale si operationale in control si buna cunoastere de profunzime,” a spus Prince. “Ne concentram pe sprijinirea afacerilor pe masura ce acestea cresc si se schimba si, cu scalabilitatea imbunatatita a  business-lui pe care o ofera acest produs recent lansat, organizatiile se pot planifica pentru crestere viitoare intr-o maniera controlata si perfect gestionata, cu un randament al investitiei demonstrabil.”