Bucuresti, 09 Martie 2010 - TotalSoft câstiga, în cadrul premiilor FinMedia, premiul “e-ERP first tier 2009” pentru sistemul integrat Charisma Enterprise


Charisma Enterprise, solutia integrata de gestiune a resurselor unei companii, patrunde în clubul extrem de restrâns al solutiilor de tip ERP “first tier” din România. Dupa ce a fost clasat în 2009 pe locul 3 în topul solutiilor ERP disponibile pe piata locala, dupa SAP si Oracle, dar cu cea mai mare dinamica de crestere , de catre compania de cercetare de piata Pierre Audoin Consultants, sistemul Charisma Enterprise primeste în 2010 o noua distinctie de marca din partea grupului financiar de presa FinMedia.


Implementat în 11 tari europene si oferind o expertiza de necontestat în sectoare ca financiar-bancar, leasing, distributie, retail, constructii, proiectare, servicii, utilitati sau administratie publica, sistemul Charisma Enterprise gestioneaza afaceri de peste 23 Mld Euro doar în România. Astfel, 160,000 de angajati din peste 350 de companii nationale si multinationale din România beneficiaza de experienta acumulata în cei 8 ani de la lansarea sistemului pe piata. În prezent, Charisma Enterprise domina detasat verticale ca leasing, retail, distributie si constructii, oferind solutii inovatoare, adaptate situatiei economice dificile, catre toate sectoarele de afaceri.
 

Datorita metodologiilor internationale pe care le inglobeaza si a arhitecturii avansate, care poate sustine cele mai complexe activitati, Charisma Enterprise a fost clasat recent în categoria first tier, destinata pâna acum exclusiv ERP-urilor de provenienta internationala. Pe de alta parte, usurinta de utilizare, timpul redus de implementare si implicit costurile scazute de utilizare diferentiaza net Charisma drept cea mai avantajoasa solutie ERP disponibila pe piata româneasca.
 

Premiul “e-ERP First Tier 2009” acordat de grupul FinMedia rasplateste performanta implementarii sistemului Charisma în Alpha Bank. Proiectul a fost considerat de specialistii bancii dept deosebit de complex, datorita desfasurarii simultane cu implementarea sistemului de core banking.
 

ARTICOL PRELUAT DE PE www.comunicatedepresa.ro