Epicor Software Corporation, unul dintre principalii furnizori de soluţii software de afaceri pentru pieţele medii şi companiile din clasamentul Global 1000, a anunţat lansarea în România a Epicor 9, soluţia sa de Planificare a Resurselor Întreprinderii (ERP) de generaţie-următoare. Epicor 9 redefineşte piaţa locală de software de business oferind o soluţie inovativă şi flexibilă care a fost dezvoltată pe o infrastructură avansată din punct de vedere tehnologic.

Bazându-se pe o experienţă de peste 25 de ani în proiectarea şi implementarea soluţiilor ERP, Epicor introduce o nouă abordare în modul în care sunt proiectate, construite şi utilizate sistemele software de întreprindere. Folosind concepte Web 2.0 care să furnizeze utilizatorilor o experienţă a ERP-ului cu adevărat colaborativă şi dinamică, Epicor oferă o arhitectură de business adaptabilă, care satisface nevoile oricărei companii, indiferent de ţară, industrie sau echipamente de acces, permiţând business-ul oriunde - business fără bariere.

Se estimează că Epicor 9, care a fost desemnat „Sistemul ERP al anului" în Germania şi „Inovaţia anului" în Polonia, la sfârşitul lui 2009, va fi disponibil în 60 de ţări şi 30 de limbi până la sfârşitul acestui an.

Soluţia de business enterprise de la Epicor este clădită pe o arhitectură service-oriented (SOA) de a doua generaţie, Epicor Internet Component Environment (ICE) 2.0. Epicor ICE, „coloana vertebrală" a soluţiilor ERP de generaţie următoare de la Epicor, combină tehnologiile Web 2.0 cu Epicor True SOA, pentru a furniza o arhitectură de business care oferă noi niveluri de flexibilitate, aplicabilitate şi agilitate în sprijinul integrării între aplicaţii şi al colaborării între afaceri.

Epicor 9 a obţinut certificările "Works with Microsoft Windows Server 2008 R2" şi "Compatible with Microsoft Windows 7". De vreme îndelungată Partener Gold al Microsoft şi, în 2009, "Microsoft Partner of the Year for Global ISV Line of Business," Epicor utilizează cele mai recente tehnologii de vârf ale Microsoft pentru a oferi clienţilor securitate crescută, caracteristici inovative ale interfeţei cu utilizatorul şi îmbunătăţiri de fiabilitate.

ARTICOL PRELUAT DE PE www.chip.ro